Total Service Management

 

 

Welkombij TSM !
Waar kan u ons vinden ? Wat is onze visie ?

Een geïntegreerd dienstenpakket !


Server monitoring

 

Informatica

Hardware

Wij begeleiden en adviseren u bij het bepalen van uw actuele en toekomstige informatica hardware behoeften.
Wij kunnen het lastenboek opstellen, navraag doen bij betrouwbare leveranciers  voor wat betreft competitieve prijzen en leverperiode.
Wij zijn niet merkgebonden en garanderen u dus de nodige objectiviteit.
Wij volgen het hele verloop van bestelling tot levering en nemen zelfs de installatie en integratie in het gehele systeem voor onze rekening.
Achteraf aanleveren van bijkomende onderdelen en hardwarebenodigdheden behoort tevens tot de mogelijkheden.

Software

Zoals voor de hardware kunnen wij tegelijkertijd instaan voor het aanleveren van de gebruikelijke software. Dit omvat zowel de standaard machine software als de courante gebruikerssoftware.
Indien u actief bent in de maritieme en/of expeditiesector kunnen wij u heel specifieke software aanbieden. Onze ervaring met deze pakketten vergemakkelijkt uw keuze en zal uw administratieve en commerciŰle taken op een rendabele manier kunnen beheren. Tegelijkertijd wordt een verbinding gemaakt naar uw boekhoudkundige toepassingen. Makkelijker kan het niet...

Gebruikersondersteuning

In combinatie met de levering van hard- en software zullen wij zorgen voor de gewenste gebruikersondersteuning, verrekend op basis van de effectieve dienstverlening. Tegelijkertijd zullen wij de nodige aanbevelingen maken voor wat betreft de aangewezen opleidingen van uw medewerkers.
Zodoende blijft u verzekerd van een optimaal gebruik van uw informaticasysteem.

In overleg met u

Voor deze hele problematiek zullen wij in overleg met u bepalen op welke manier deze diensten optimaal verleend kunnen worden. Ook de keuze om de toepassingen lokaal bij u of centraal bij ons te voorzien maakt onderdeel uit van uw keuze, gebaseerd op ons voorstel en onze optimale berekening.

 Terug...

 
Copyright 1999-2010 by TSM n.v..
All Rights Reserved.